2017. január 11., szerda

ÖBB

Sziasztok!
Nem fogok sajnálkozó szöveget írni, mert igazából nincs értelme.:D A történet részei jelenpillanatban egyáltalán nem íródnak, ennek pedig én örülök a legkevésbé, azt elhihetitek. Egyszerűen valami okból kifolyólag nem érzem úgy, hogy folytatni tudnám. Legalábbis nem ezt a verziót... Ez furán hangzik, de tényleg így van. Visszagondolva az eddig történekre folyton az az érzésem támad, hogy valami hiányzik a sztoriból, és ez a valami meggátol abban, hogy folytassam. Emiatt nincsenek hónapok óta új fejezetek. 
Viszont én meg úgy vagyok vele, hogy ezt a történetet már csak azért is beakarom fejezni, mert imádom Damient.:D Így jutottam arra a döntésre, - amit egyébként már egy jó ideje tervezgetek - hogy újra írom az egészet. Először csak magamnak. Aztán pár hónap (év :D) múltán, ha végzek vele újból hallani fogtok erről a történetről a csoportokban, azzal a felhívással hogy azoknak akiket érdekel a történet befejezése szívesen elküldöm a kész változatot, amit egyszer talán a közel jövőben könyvként szeretnék a kezemben tartani.

Tehát, rólam továbbra is hallani fogtok, ugyanis az ihleteim nem fogytak el, a történet ötletek csak úgy száguldoznak a fejemben, mindössze az Ördög bújt beléd-re kell várnotok. Szeretem ezt a sztorit, nagyon is...csak, amit említettem: valami hiányzik belőle. Ezt fogom kijavítani a következő verzióban.:) 

Remélem, akkor is lesztek páran, akik szívesen olvasnátok Amanda és Damien ördögi történetét. ;) 

Puszi!

3 megjegyzés:

 1. Én kíváncsi vagyok, hogy mi lesz! 😊

  VálaszTörlés
 2. Na jo... Tudom hogy mar kesore jar, de mivel ma reggel akadtam ra erre a dlogra, es annyira magavalragadott a tortenet, es persze Damien,😋 hogy nem birtam magammal, es mostanra ertem ide... Remelem nem kell sokaig varni a vegkifejlettre, mert az agyam mar kezd kombinalni... Es van egy olyan erzesem, hogy nem Damien a gyujtogato, hiaba az aki(legalabbis sejtem hogy ki...) WAAAAA... Bocsi, de teljesen bekattantam... 😜 Ne nezz hulyenek, de az ehez kotheto 4 reszes filmsorozat a 666 nem veletlenul az egyik kedvencem... Es matol ezzel egyutt ez a dlog is kozejuk tartozik... 😉 Csak egyre kerlek, legyek az elsok kozott, akik ertesulnek a folytatasrol... Koszi 💝

  VálaszTörlés
 3. Mindenképp szeretnék értesülni a folytatásról, annyira imádom ezt a történetet.... 😍
  Ha egyszer könyv formában is megjelenne a könyvesboltok polcain, akkor lennék még csak igazán boldog! 😍 Nagyon-nagyon várom a folytatást, neked pedig sok sikert kívánok az írói karrieredhez, Nicole! 😙😘

  VálaszTörlés